Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31423
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСирохман, І. В.-
dc.contributor.authorЗавгородня, В. М.-
dc.contributor.authorSyrokhman, I. V.-
dc.contributor.authorZavhorodnia, V. M.-
dc.date.accessioned2021-12-17T12:21:05Z-
dc.date.available2021-12-17T12:21:05Z-
dc.date.issued2021-12-17-
dc.identifier.citationСирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - Київ : Центр учбової літератури, 2009. - 544 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31423-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЦентр учбової літературиuk_UA
dc.subjectтоварознавство харчових продуктівuk_UA
dc.subjectнавчальний посібникuk_UA
dc.titleТоварознавство харчових продуктів функціонального призначення : навч. посіб.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сирохман_Товарознавство харчових продуктів_2009.pdf4.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.