Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31417
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКотенко, Г. С.-
dc.contributor.authorКотенко, Р. М.-
dc.contributor.authorKotenko, H. S.-
dc.contributor.authorKotenko, R. M.-
dc.date.accessioned2021-12-17T10:50:21Z-
dc.date.available2021-12-17T10:50:21Z-
dc.date.issued2021-12-17-
dc.identifier.citationКотенко Г. С. Товарознавство харчових продуктів. Конспект лекцій : навч. посіб. для студ. спец. 6.140101 «Готельно-ресторанна справа» / Г. С. Котенко, Р. М. Котенко. - Івано-Франківськ, 2012. - 114 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31417-
dc.description.abstractМета і завдання навчальної дисципліни «Товарознавство харчових продуктів» в системі підготовки фахівців з напряму 1401 «Готельно-ресторанна справа» - ознайомити студентів з споживчою цінністю харчових продуктів, які використовуються для виробництва продукції в підприємствах ресторанного господарства. Цей курс є одним із основних для введення в спеціальність – готельно-ресторанна справа.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectтоварознавство харчових продуктівuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleТоварознавство харчових продуктів. Конспект лекцій : навч. посіб. для студ. спец. 6.140101 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Котенко_Товарознавство_лекції_2012.pdf919.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.