Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31412
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГріненко, Ірина Григорівна-
dc.date.accessioned2021-12-16T14:08:20Z-
dc.date.available2021-12-16T14:08:20Z-
dc.date.issued2021-12-16-
dc.identifier.citationГріненко І. Г. Наукове обгрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок : автореф. дис. ...д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.16 "Технологія харчової продукції" / Гріненко Ірина Григорівна; Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі. - Харків, 2021. - 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31412-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherХарківський держ. ун-т харч. та торгвіліuk_UA
dc.subjectпряно-ароматична сировинаuk_UA
dc.subjectлікарські рослиниuk_UA
dc.subjectм'ятаuk_UA
dc.subjectмомордикаuk_UA
dc.subjectгіностеммаuk_UA
dc.subjectзбагачена сільuk_UA
dc.subjectзбагачений цукорuk_UA
dc.subjectінулінuk_UA
dc.subjectдієтична добавкаuk_UA
dc.subjectкомбучаuk_UA
dc.subjectтопінамбурuk_UA
dc.subjectлопухuk_UA
dc.titleНаукове обгрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавокuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гріненко_автореф_2021.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.