Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31412
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гріненко, Ірина Григорівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-16T14:08:20Z | - |
dc.date.available | 2021-12-16T14:08:20Z | - |
dc.date.issued | 2021-12-16 | - |
dc.identifier.citation | Гріненко І. Г. Наукове обгрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок : автореф. дис. ...д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.16 "Технологія харчової продукції" / Гріненко Ірина Григорівна; Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі. - Харків, 2021. - 43 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31412 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі | uk_UA |
dc.subject | пряно-ароматична сировина | uk_UA |
dc.subject | лікарські рослини | uk_UA |
dc.subject | м'ята | uk_UA |
dc.subject | момордика | uk_UA |
dc.subject | гіностемма | uk_UA |
dc.subject | збагачена сіль | uk_UA |
dc.subject | збагачений цукор | uk_UA |
dc.subject | інулін | uk_UA |
dc.subject | дієтична добавка | uk_UA |
dc.subject | комбуча | uk_UA |
dc.subject | топінамбур | uk_UA |
dc.subject | лопух | uk_UA |
dc.title | Наукове обгрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Автореферати дисертацій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гріненко_автореф_2021.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.