Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31412
Title: | Наукове обгрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок |
Authors: | Гріненко, Ірина Григорівна |
Keywords: | пряно-ароматична сировина лікарські рослини м'ята момордика гіностемма збагачена сіль збагачений цукор інулін дієтична добавка комбуча топінамбур лопух |
Issue Date: | 16-Dec-2021 |
Publisher: | Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі |
Citation: | Гріненко І. Г. Наукове обгрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок : автореф. дис. ...д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.16 "Технологія харчової продукції" / Гріненко Ірина Григорівна; Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі. - Харків, 2021. - 43 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31412 |
Appears in Collections: | Автореферати дисертацій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Гріненко_автореф_2021.pdf | 1.42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.