Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31412
Title: Наукове обгрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок
Authors: Гріненко, Ірина Григорівна
Keywords: пряно-ароматична сировина
лікарські рослини
м'ята
момордика
гіностемма
збагачена сіль
збагачений цукор
інулін
дієтична добавка
комбуча
топінамбур
лопух
Issue Date: 16-Dec-2021
Publisher: Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі
Citation: Гріненко І. Г. Наукове обгрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок : автореф. дис. ...д-ра техн. наук : [спец.] 05.18.16 "Технологія харчової продукції" / Гріненко Ірина Григорівна; Харківський держ. ун-т харч. та торгвілі. - Харків, 2021. - 43 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31412
Appears in Collections:Автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гріненко_автореф_2021.pdf1.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.