Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31402
Title: Педагогічні умови формування ціннісно-смислового досвіду майбутніх фахівців з іноземної мови у процесі професійної підготовки
Authors: Свищ, Лілія Осипівна
Keywords: аксіологія
цінності
ціннісна освіта
педагогічні умови
професійна підготовка
фахівці з іноземної мови
модель
Issue Date: 13-Dec-2021
Publisher: Рівненський держ. гуманіт. ун-т
Citation: Свищ Л. О. Педагогічні умови формування ціннісно-смислового досвіду майбутніх фахівців з іноземної мови у процесі професійної підготовки : автореф. дис. ...канд. пед. наук : [спец.] 13.00.04 "Теорія і методика професійної освіти" / Свищ Лілія Осипівна ; Рівненський держ. гуманіт. ун-т. - Рівне, 2021. - 22 с.
Abstract: У дисертації на методологічному, теоретичному та практичному рівнях досліджено аксіологічні засади професійної підготовки фахівців з іноземної філології з використанням зарубіжного досвіду. Встановлено філософськотеоретичні основи формування ціннісно-смислового досвіду майбутніх фахівців з іноземної філології й концептуалізовано вимоги до ціннісного складника професійної підготовки таких фахівців в умовах зміни аксіоорієнтирів. Визначено педагогічні умови формування ціннісно-смислового досвіду майбутніх фахівців з іноземної філології у процесі професійної підготовки, а також укладено структурно-змістову модель формування ціннісно-смислового досвіду майбутніх фахівців з іноземної філології.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31402
Appears in Collections:Автореферати дисертацій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Свищ_автореф_2021_вересень.pdf578.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.