Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31244
Title: | Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами орегано |
Authors: | Паска, М. З. Левчук, А. В. Paska, M. Z. Levchuk, A. V. |
Keywords: | індустрія гостинності м'ясні посічені напівфабрикати пряно-ароматичні компоненти |
Issue Date: | 15-Nov-2021 |
Citation: | Паска М. З. Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами орегано / М. З. Паска, А. В. Левчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Х Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ, 2021. - С. 153-155. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31244 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НУХТ_Тези_Паска_Левчук_2021.pdf | 534.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.