Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31244
Title: Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами орегано
Authors: Паска, М. З.
Левчук, А. В.
Paska, M. Z.
Levchuk, A. V.
Keywords: індустрія гостинності
м'ясні посічені напівфабрикати
пряно-ароматичні компоненти
Issue Date: 15-Nov-2021
Citation: Паска М. З. Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами орегано / М. З. Паска, А. В. Левчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Х Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ, 2021. - С. 153-155.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31244
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НУХТ_Тези_Паска_Левчук_2021.pdf534.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.