Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31244
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorЛевчук, А. В.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorLevchuk, A. V.-
dc.date.accessioned2021-11-15T09:56:32Z-
dc.date.available2021-11-15T09:56:32Z-
dc.date.issued2021-11-15-
dc.identifier.citationПаска М. З. Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами орегано / М. З. Паска, А. В. Левчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Х Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ, 2021. - С. 153-155.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31244-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectіндустрія гостинностіuk_UA
dc.subjectм'ясні посічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectпряно-ароматичні компонентиuk_UA
dc.titleРозширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами ореганоuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НУХТ_Тези_Паска_Левчук_2021.pdf534.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.