Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31244
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Левчук, А. В. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.contributor.author | Levchuk, A. V. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-15T09:56:32Z | - |
dc.date.available | 2021-11-15T09:56:32Z | - |
dc.date.issued | 2021-11-15 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами орегано / М. З. Паска, А. В. Левчук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : Х Міжнар. наук.-практ. конф. - Київ, 2021. - С. 153-155. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31244 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | індустрія гостинності | uk_UA |
dc.subject | м'ясні посічені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | пряно-ароматичні компоненти | uk_UA |
dc.title | Розширення асортименту м'ясних посічених напівфабрикатів із пряно-ароматичними компонентами орегано | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НУХТ_Тези_Паска_Левчук_2021.pdf | 534.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.