Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31243
Title: | Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops |
Authors: | Beraliyeva, E. Kozykan, S. Paska, M. Pavlenchyk, N. Бералієва, Е. Б. Козикан, С. Паска, М. З. Павленчик, Н. Ф. |
Keywords: | макаронні вироби функціональні інгредієнти харчова цінність зернобобові культури |
Issue Date: | 15-Nov-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops / E. Beraliyeva, S. Kozykan, M. Paska, N. Pavlenchyk // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 5. - С. 148-153. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31243 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НУХТ_Казахстан_Стаття_Паска_Павленчик.pdf | 563.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.