Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31243
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Beraliyeva, E. | - |
dc.contributor.author | Kozykan, S. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.contributor.author | Pavlenchyk, N. | - |
dc.contributor.author | Бералієва, Е. Б. | - |
dc.contributor.author | Козикан, С. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Павленчик, Н. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2021-11-15T09:48:26Z | - |
dc.date.available | 2021-11-15T09:48:26Z | - |
dc.date.issued | 2021-11-15 | - |
dc.identifier.citation | Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops / E. Beraliyeva, S. Kozykan, M. Paska, N. Pavlenchyk // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 5. - С. 148-153. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31243 | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | макаронні вироби | uk_UA |
dc.subject | функціональні інгредієнти | uk_UA |
dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
dc.subject | зернобобові культури | uk_UA |
dc.title | Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НУХТ_Казахстан_Стаття_Паска_Павленчик.pdf | 563.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.