Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31243
Title: Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops
Authors: Beraliyeva, E.
Kozykan, S.
Paska, M.
Pavlenchyk, N.
Бералієва, Е. Б.
Козикан, С.
Паска, М. З.
Павленчик, Н. Ф.
Keywords: макаронні вироби
функціональні інгредієнти
харчова цінність
зернобобові культури
Issue Date: 15-Nov-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Increasing the nutritional value of pasta by using leguminous crops / E. Beraliyeva, S. Kozykan, M. Paska, N. Pavlenchyk // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 5. - С. 148-153.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31243
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НУХТ_Казахстан_Стаття_Паска_Павленчик.pdf563.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.