Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа
Вантажиться...
Дата
2021-09-27
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
ЛДУФК імені Івана Боберського
Анотація
Метою викладання навчальної дисципліни “ Сучасні ресторанні
тренди” є розширення і поглиблення у студентів знань сучасного стану і
перспектив розвитку сучасного ресторанного бізнесу, наукового
обґрунтування використання інноваційних методів оброблення сировини,
опанування студентами теоретичних, практичних навичок та реалізації їх при
конструюванні новітніх харчових продуктів функціонального призначення;
вміння діагностувати технології кулінарної продукції як цілісні технологічні
системи, спрямовані на вдосконалення існуючих та розроблення більш
ефективних інноваційних технологій; вміння визначити особливості і
динаміку трансформації форматів закладів ресторанного господарства
відповідно до змін ресторанного бізнесу; створення і напрями розвитку
інноваційних форм сервісу різноформатних закладів ресторанного
господарства та розширення і поглиблення у студентів знань щодо
інноваційних форм надання професійних послуг.
Опис
Ключові слова
сучасні ресторанні тренди, силабус, магістр, галузь знань 24 "Сфера обслуговування", спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”, кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Петришин Н. З. Сучасні ресторанні тренди : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Петришин Наталія Зеновіївна, Паска Марія Зіновіівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - 9 с.