Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30578
Title: | Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо" |
Authors: | Калитин, Роксолана Перун, Марія Радзімовська, Ольга Холявка, Володимир Kalytyn, Roksolana Perun, Mariia Radzimovska, Olha Kholiavka, Volodymyr |
Keywords: | продукція обслуговування споживач реалізація |
Issue Date: | 17-Sep-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Особливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо" / Роксолана Калитин, Марія Перун, Ольга Радзімовська, Володимир Холявка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 119-121. |
Abstract: | Мета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу в ресторанах. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30578 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2021_S2_34_119-121.pdf | 630.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.