Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалитин, Роксолана-
dc.contributor.authorПерун, Марія-
dc.contributor.authorРадзімовська, Ольга-
dc.contributor.authorХолявка, Володимир-
dc.contributor.authorKalytyn, Roksolana-
dc.contributor.authorPerun, Mariia-
dc.contributor.authorRadzimovska, Olha-
dc.contributor.authorKholiavka, Volodymyr-
dc.date.accessioned2021-09-17T10:43:58Z-
dc.date.available2021-09-17T10:43:58Z-
dc.date.issued2021-09-17-
dc.identifier.citationОсобливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо" / Роксолана Калитин, Марія Перун, Ольга Радзімовська, Володимир Холявка // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 119-121.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30578-
dc.description.abstractМета роботи – проаналізувати особливість клієнтоорієнтованого підходу в ресторанах.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectобслуговуванняuk_UA
dc.subjectспоживачuk_UA
dc.subjectреалізаціяuk_UA
dc.titleОсобливості клієнтоорієнтованого підходу на ресторанному ринку Львова на прикладі мережі закладів "Вино & М’ясо"uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IHT_2021_S2_34_119-121.pdf630.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.