Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30160
Title: Про схвалення Концепції Державної цільової національнокультурної програми забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя на період до 2030 року
Keywords: концепція
забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови як державної
Державна цільова національнокультурна програма
Issue Date: Jun-2021
Citation: Про схвалення Концепції Державної цільової національнокультурної програми забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови як державної в усіх сферах суспільного життя на період до 2030 року : розпорядження Кабінету Міністрів України від 19 травня 2021 р. № 474-р . - Київ, 2020. - 6 с.
Abstract: Метою Програми є забезпечення додержання конституційних гарантій і вимог законодавства про забезпечення функціонування української мови як державної, створення умов для її всебічного розвитку та підвищення престижу використання в усіх сферах суспільного життя на всій території України, посилення її об’єднувальної ролі в українському суспільстві як засобу зміцнення державної єдності, захисту національного мовно-культурного та мовно-інформаційного простору, підтримка розвитку національної культури, заохочення процесів її інтеграції у європейський та світовий культурний простір.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30160
Appears in Collections:Нормативні документи Кабінету Міністрів України



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.