Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30132
Title: Основні чинники розвитку гастрономічного туризму
Authors: Голод, Андрій
Никига, Оксана
Holod, Andrii
Nykyha, Oksana
Keywords: фактори
гастрономічний туризм
розвиток
Issue Date: 14-Jun-2021
Citation: Голод А. Основні чинники розвитку гастрономічного туризму / Андрій Голод, Оксана Никига // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. / за заг. ред. Є. Приступи. - Львів, 2020. - Т. 4. - С. 110-111.
Abstract: Метою дослідження є вивчення ролі та структури чинників розвитку гастрономічного туризму.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30132
ISSN: 1996-1448
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1090-2191-1-SM.pdf676.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.