Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30132
Title: | Основні чинники розвитку гастрономічного туризму |
Authors: | Голод, Андрій Никига, Оксана Holod, Andrii Nykyha, Oksana |
Keywords: | фактори гастрономічний туризм розвиток |
Issue Date: | 14-Jun-2021 |
Citation: | Голод А. Основні чинники розвитку гастрономічного туризму / Андрій Голод, Оксана Никига // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. / за заг. ред. Є. Приступи. - Львів, 2020. - Т. 4. - С. 110-111. |
Abstract: | Метою дослідження є вивчення ролі та структури чинників розвитку гастрономічного туризму. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30132 |
ISSN: | 1996-1448 |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1090-2191-1-SM.pdf | 676.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.