Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30132
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голод, Андрій | - |
dc.contributor.author | Никига, Оксана | - |
dc.contributor.author | Holod, Andrii | - |
dc.contributor.author | Nykyha, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-14T08:41:54Z | - |
dc.date.available | 2021-06-14T08:41:54Z | - |
dc.date.issued | 2021-06-14 | - |
dc.identifier.citation | Голод А. Основні чинники розвитку гастрономічного туризму / Андрій Голод, Оксана Никига // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. / за заг. ред. Є. Приступи. - Львів, 2020. - Т. 4. - С. 110-111. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 1996-1448 | - |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30132 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є вивчення ролі та структури чинників розвитку гастрономічного туризму. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | фактори | uk_UA |
dc.subject | гастрономічний туризм | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.title | Основні чинники розвитку гастрономічного туризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1090-2191-1-SM.pdf | 676.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.