Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30132
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, Андрій-
dc.contributor.authorНикига, Оксана-
dc.contributor.authorHolod, Andrii-
dc.contributor.authorNykyha, Oksana-
dc.date.accessioned2021-06-14T08:41:54Z-
dc.date.available2021-06-14T08:41:54Z-
dc.date.issued2021-06-14-
dc.identifier.citationГолод А. Основні чинники розвитку гастрономічного туризму / Андрій Голод, Оксана Никига // Молода спортивна наука України : зб. тез. доп. / за заг. ред. Є. Приступи. - Львів, 2020. - Т. 4. - С. 110-111.uk_UA
dc.identifier.issn1996-1448-
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30132-
dc.description.abstractМетою дослідження є вивчення ролі та структури чинників розвитку гастрономічного туризму.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфакториuk_UA
dc.subjectгастрономічний туризмuk_UA
dc.subjectрозвитокuk_UA
dc.titleОсновні чинники розвитку гастрономічного туризмуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1090-2191-1-SM.pdf676.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.