Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29599
Title: Інформаційні системи та технології : силабус курсу, освітній ступінь - магістр, галузь знань 241 Готельно-ресторанна справа, спеціальність Готельно-ресторанна справа
Authors: Заневський, Ігор Пилипович
Матвіїв, Василь Іванович
Zanevskyi, Ihor Pylypovych
Matviiv, Vasyl Ivanovych
Кафедра інформатики та кінезіології
Keywords: інформаційні системи і технології
силабус
cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
спеціальність Готельно-ресторанна справа
магістр
кафедра інформатики та кінезіології
Issue Date: 22-Apr-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Заневський І. П. Інформаційні системи та технології : силабус курсу, освітній ступінь - магістр, галузь знань 241 Готельно-ресторанна справа, спеціальність Готельно-ресторанна справа / Заневський Ігор Пилипович, Матвіїв Василь Іванович. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 7 с.
Abstract: Дисципліна – «Інформаційні системи і технології» призначена для засвоєння студентами теоретичних знань та набуття практичних навичок використання сучасних інформаційних технологій в готельно-ресторанній справі. Вивчення дисципліни дозволяє студентам: - формувати розуміння ролі інформаційних технологій в діяльності готельно-ресторанного підприємства і підготовки особистості до професійної діяльності, мотиваційно-цінного ставлення до вивчення технологічної сфери; - знайомити студентів з найбільш поширеними видами застосовуваних у готельноресторанній справі інформаційних технологій, азами застосування спеціалізованих комп`ютерних програм, особливостями діяльності різноманітних схем бронювання та організації готельно-ресторанних послуг, а також зі специфікою застосування інформаційних технологій в діяльності підприємств готельно-ресторанної справи; - формувати професійні вміння та навички для вирішення завдань застосування інформаційних технології у готельно-ресторанній справі; - позитивно впливати на розвиток творчих здібностей студентів, на їх подальшу професійну орієнтацію.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29599
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Силабус Інформаційні системи і теїнології (2).pdf374.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.