Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29519
Title: Сучасні концепції гостинності : порядок оцінювання результатів навчання, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Голод, А. П.
Holod, A. P.
Кафедра туризму
Keywords: сучасні концепції гостинності
порядок оцінювання результатів
магістр
спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
кафедра туризму
Issue Date: 9-Apr-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Сучасні концепції гостинності : порядок оцінювання результатів навчання, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29519
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.