Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29519
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолод, А. П.-
dc.contributor.authorHolod, A. P.-
dc.contributor.authorКафедра туризму-
dc.date.accessioned2021-04-09T17:20:42Z-
dc.date.available2021-04-09T17:20:42Z-
dc.date.issued2021-04-09-
dc.identifier.citationСучасні концепції гостинності : порядок оцінювання результатів навчання, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Голод А. П. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 1 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29519-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectсучасні концепції гостинностіuk_UA
dc.subjectпорядок оцінювання результатівuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectкафедра туризмуuk_UA
dc.titleСучасні концепції гостинності : порядок оцінювання результатів навчання, другий (магістерський) рівень вищої освіти, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Порядок оцінювання результатів навчання



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.