Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2941
Title: Контроль впливу навантаження різної спрямованості на показники параметрів уваги у баскетболістів на етапі попередньої базової підготовки
Authors: Мітова, Олена
Івченко, Оксана
Keywords: баскетбол
навантаження
увага
Issue Date: 2015
Citation: Мітова О. Контроль впливу навантаження різної спрямованості на показники параметрів уваги у баскетболістів на етапі попередньої базової підготовки / Олена Мітова, Оксана Івченко // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2015. - Вип. 19, т. 1. - С. 139 - 144.
Abstract: Статтю присвячено контролю впливу навантаження різної спрямованості на показники параметрів уваги у баскетболістів на етапі попередньої базової підготовки та їх взаємозв’язку з техніко- тактичними показниками змагальної діяльності. Завданнями цього етапу досліджень було проаналізувати сучасний стан контролю психологічної підготовленості в програмах для ДЮСШ із баскетболу в Україні й визначити динаміку параметрів уваги у баскетболістів віком 12–13 років до та після навантаження. Результати дослідження підтвердили необхідність введення засобів та методів розвитку уваги в навчально- тренувальний процес юних баскетболістів та обов’язкового контролю динаміки параметрів уваги протягом річного циклу як чинника, що впливає на успішність змагальної діяльності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/2941
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Мітова _24.pdf322.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.