Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29316
Title: Міжнародний туризм : програма, плани семінарських занять та методичні рекомендації для студентів третього курсу, факультету фізичної реабілітації і оздоровчої фізичної культури, спеціальності “Туризм” (кредитно-модульна система організації навчання)
Authors: Скабара, Р. М.
Skabara, R. M.
Keywords: міжнародний туризм
методичні рекомендації
факультет фізичної реабілітації і оздоровчої фізичної культури
спеціальність “Туризм”
кафедра туризму
3 курс
Issue Date: 17-Mar-2021
Citation: Скабара Р. М. Міжнародний туризм : програма, плани семінарських занять та методичні рекомендації для студентів третього курсу, факультету фізичної реабілітації і оздоровчої фізичної культури, спеціальності “Туризм” (кредитно-модульна система організації навчання) / Скабара Р. М. - Львів, 2006. - 20 с.
Abstract: У виданні вміщено навчальну програму курсу "Міжнародний туризм", який вивчається студентами третього курсу факультету фізичної реабілітації і оздоровчої фізичної культури спеціальності "Туризм" у Львівському державному інституті фізичної культури. Наведено плани семінарських занять з курсу і завдання на самостійне опрацювання, список рекомендованої літератури до кожної з тем. Для викладачів, магістрантів, аспірантів, студентів спеціальності "Туризм".
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/29316
Appears in Collections:Методичні рекомендації, вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Міжнародний туризм Скабара 2006.pdf517.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.