Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28999
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПроценко, У. М.-
dc.contributor.authorКалимон, Ю. О.-
dc.contributor.authorProtsenko, U. M.-
dc.contributor.authorKalymon, Yu. O.-
dc.contributor.authorКафедра української та іноземних мов-
dc.date.accessioned2021-03-03T08:50:14Z-
dc.date.available2021-03-03T08:50:14Z-
dc.date.issued2021-03-02-
dc.identifier.citationПроценко У. М. Ділова іноземна мова : силабус навчальної дисципліни, другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 Сфера обслуговування, спеціальність - 241 - Готельно-ресторанна справа / Проценко Уляна Миколаївна, Калимон Юлія Олександрівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28999-
dc.description.abstractМета курсу - метою вивчення ділової іноземної мови в ЛДУФК ім. І. Боберського є практичне оволодіння іноземною мовою, тобто досягнення такого рівня знань, який повинен забезпечити майбутньому спеціалістові спілкування цією мовою в сфері тематики побутового характеру та тематики, передбаченої програмою, пов'язаної із фахом магістрантів, отримувати та передавати інформацію зі свого фахуuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectділова іноземна моваuk_UA
dc.subjectсилабусuk_UA
dc.subjectспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectгалузь знань - 24 "Сфера обслуговування"uk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectкафедра української та іноземних мовuk_UA
dc.titleДілова іноземна мова : силабус навчальної дисципліни, другий (магістерський) рівень, ступінь вищої освіти - магістр, галузь знань - 24 Сфера обслуговування, спеціальність - 241 - Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Силабус V грс(2).pdf170.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.