Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28917
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаслійчук, О. Б.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O. B.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-03-01T09:11:00Z-
dc.date.available2021-03-01T09:11:00Z-
dc.date.issued2021-03-01-
dc.identifier.citationПрограма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є., Паска М. З., Маслійчук О. Б. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 25 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28917-
dc.description.abstractОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизувати, поглибити й закріпити теоретичні знання студентів зі спеціальних дисциплін, оволодіти практичними навичками та уміннями, що пов’язані із виконанням професійних обов’язків керівного складу закладу ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectвиробнича практикаuk_UA
dc.subjectпрограми практикuk_UA
dc.subjectспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectгалузь знань - 24 "Сфера обслуговування"uk_UA
dc.subjectбакалаврuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleПрограма виробничої практики підготовки бакалаврів (рівень вищої освіти), галузь знань 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Програма виробничої практики 2 курс.pdf857.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.