Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28654
Title: Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства
Authors: Повшик, С.
Іжевська, О.
Povshyk, S.
Izhevska, O.
Keywords: харчові волокна
рослинний білок
шрот кунжуту
Issue Date: 18-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Повшик С. Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства / С. Повшик, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 176-178.
Abstract: Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28654
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Повшик_Іжевська_2020.pdf571.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.