Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28654
Title: | Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства |
Authors: | Повшик, С. Іжевська, О. Povshyk, S. Izhevska, O. |
Keywords: | харчові волокна рослинний білок шрот кунжуту |
Issue Date: | 18-Feb-2021 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Повшик С. Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства / С. Повшик, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. Міжнар. наук.- практ. конф. (26-27 листопада 2020 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - С. 176-178. |
Abstract: | Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28654 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Повшик_Іжевська_2020.pdf | 571.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.