Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28565
Title: Програма атестаційного іспиту з готельного-ресторанної справи для здобуття другого (магістерського) рівня, ступеня вищої освіти магістр, за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Паска, М. З.
Гузар, У. Є.
Paska, M. Z.
Huzar, U. Ye.
Keywords: програма атестаційного іспиту
готельно-ресторанна справа
магістр
спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
державний іспит
Issue Date: 17-Feb-2021
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Програма атестаційного іспиту з готельного-ресторанної справи для здобуття другого (магістерського) рівня, ступеня вищої освіти магістр, за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 17 с.
Abstract: Державний іспит має на меті виявити рівень теоретичних знань і практичних навичок, набутих студентами під час навчання за освітньокваліфікаційним рівнем «магістр». До змісту іспиту включено завдання з дисциплін: «Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі», «Методологія і організація наукових досліджень», «Інновації в готельному господарстві», «Сучасні ресторанні тренди».
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28565
Appears in Collections:Програми атестаційних іспитів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Програма_атестаційного _іспиту_ГРС_магістр.pdf282.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.