Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28565
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.date.accessioned2021-02-17T07:45:54Z-
dc.date.available2021-02-17T07:45:54Z-
dc.date.issued2021-02-17-
dc.identifier.citationПрограма атестаційного іспиту з готельного-ресторанної справи для здобуття другого (магістерського) рівня, ступеня вищої освіти магістр, за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 17 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28565-
dc.description.abstractДержавний іспит має на меті виявити рівень теоретичних знань і практичних навичок, набутих студентами під час навчання за освітньокваліфікаційним рівнем «магістр». До змісту іспиту включено завдання з дисциплін: «Управління проєктами у готельно-ресторанному бізнесі», «Методологія і організація наукових досліджень», «Інновації в готельному господарстві», «Сучасні ресторанні тренди».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпрограма атестаційного іспитуuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.subjectдержавний іспитuk_UA
dc.titleПрограма атестаційного іспиту з готельного-ресторанної справи для здобуття другого (магістерського) рівня, ступеня вищої освіти магістр, за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми атестаційних іспитів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Програма_атестаційного _іспиту_ГРС_магістр.pdf282.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.