Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 378 (Search time: 0.053 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-02-18Особливості формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинностіПавленчик, А.; Андрусяк, М.; Pavlenchyk, A.; Andusiak, M.
2021-02-18Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змаганьЛевчук, А.; Паска, М.; Levchuk, A.; Paska, M.
2021-02-18Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарстваКуцмида, А.; Паска, М.; Kutsmyda, A.; Paska, M.
2021-02-18Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантинуМаслійчук, О.; Masliichuk, O.
2021-02-18Сучасні підходи до класифікацій рекреаційно-туристичних ресурсівКучер, П.; Kucher, P.
2021-02-18Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризмуНикига, О.; Nykyha, O.
2021-02-18Мотиваційні критерії як елемент ефективного управління персоналомПавленчик, Н.; Pavlenchyk, N.
2021-02-18Спортивно-турстська анімація як складник професійної підготовки студентів до роботи у сфері спортивно-оздоровчого туризмуТимошенко, Л.; Лабарткава, К.; Кухтій, А.; Tymoshenko, L.; Labartkava, K.; Kukhtii, A.
2021-02-18Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарстваПовшик, С.; Іжевська, О.; Povshyk, S.; Izhevska, O.
2021-02-18Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"Паска, М.; Paska, M.