Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 44 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-02-18
Особливості формування професійно-важливих якостей майбутніх менеджерів організацій галузі гостинності
Павленчик, А.
;
Андрусяк, М.
;
Pavlenchyk, A.
;
Andusiak, M.
2021-02-18
Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань
Левчук, А.
;
Паска, М.
;
Levchuk, A.
;
Paska, M.
2021-02-18
Основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства
Куцмида, А.
;
Паска, М.
;
Kutsmyda, A.
;
Paska, M.
2021-02-18
Формат ресторану «Dark kitchen» : адаптація в умовах карантину
Маслійчук, О.
;
Masliichuk, O.
2021-02-18
Сучасні підходи до класифікацій рекреаційно-туристичних ресурсів
Кучер, П.
;
Kucher, P.
2021-02-18
Підходи до класифікації чинників розвитку гастрономічного туризму
Никига, О.
;
Nykyha, O.
2021-02-18
Мотиваційні критерії як елемент ефективного управління персоналом
Павленчик, Н.
;
Pavlenchyk, N.
2021-02-18
Спортивно-турстська анімація як складник професійної підготовки студентів до роботи у сфері спортивно-оздоровчого туризму
Тимошенко, Л.
;
Лабарткава, К.
;
Кухтій, А.
;
Tymoshenko, L.
;
Labartkava, K.
;
Kukhtii, A.
2021-02-18
Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства
Повшик, С.
;
Іжевська, О.
;
Povshyk, S.
;
Izhevska, O.
2021-02-18
Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"
Паска, М.
;
Paska, M.
Discover
Author
8
Paska, M.
8
Паска, М.
5
Hrafska, O.
5
Izhevska, O.
5
Графська, О.
5
Іжевська, О.
4
Huzar, U.
4
Гузар, У.
3
Kholiavka, V.
3
Холявка, В.
.
next >
Subject
3
готельно-ресторанний бізнес
3
харчові волокна
2
готельне господарство
2
готельно-ресторанна справа
2
класифікація
2
конкурентоспроможність
2
маркетинг
2
мотивація
2
організації
2
ресторанний бізнес
.
next >
Has File(s)
44
true