Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Матеріали наукових конференцій
"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-11 of 11 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2023-10-12
Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарства
Калник, Олег
;
Паска, Марія
;
Kalnyk, Oleh
;
Paska, Mariia
Discover
Author
11
Паска, Марія
3
Тесля, Ольга
2
Nimets, Andrii
2
Teslia, Olha
2
Німець, Андрій
1
Boratynskyi, Oleh
1
Chyrka, Viacheslav
1
Fyk, Bohdan
1
Hiletskyi, Ivan
1
Kalnyk, Oleh
.
next >
Subject
2
authentic dishes
2
Boyki cuisine
2
popularization
2
spicy and aromatic raw materials
2
автентичні страви
2
бойківська кухня
2
популяризація
2
пряно-ароматична сировина
1
analytical composition
1
biological value
.
next >