Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27949
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorКоркуна, О. І.-
dc.contributor.authorІжевська, О. П.-
dc.contributor.authorРадзімовська, О. В.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z..-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorKorkuna, O. I.-
dc.contributor.authorIzhevska, O. P.-
dc.contributor.authorRadzimovska, O. V.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-29T11:00:37Z-
dc.date.available2021-01-29T11:00:37Z-
dc.date.issued2021-01-29-
dc.identifier.citationПереддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З., Гузар У. Є., Коркуна О.І., Іжевська О. П., Радзімовська О. В. - Львів, 2021. - 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27949-
dc.description.abstractМетою переддипломної практики є поглиблення та закріплення студентами теоретичних знань і набуття необхідних практичних навичок і досвіду роботи на підприємствах готельно-ресторанної інфраструктури та набуття професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретних ситуацій, що виникають на підприємствах гостинності у сучасних умовах. Під час проходження переддипломної практики студенти повинні ознайомитись та проаналізувати організаційну структуру та тип підприємства готельно-ресторанної індустрії, особливості його діяльності в умовах ринку, реалізацію функцій управління, особливості комунікаційного процесу, кадрову роботу, модель забезпечення якості готельно-ресторанних послуг, вміти проектувати основні об’єкти готельно-ресторанного бізнесу та устаткування й обладнання для них, обґрунтовувати інноваційні рішення стосовно розвитку об’єкта дослідження.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectпереддипломна практика магістрівuk_UA
dc.subjectпрограмаuk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectспеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleПереддипломна практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Переддипломна практика ГРС_магістр.pdf846.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.