Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27896
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-18T14:15:13Z-
dc.date.available2021-01-18T14:15:13Z-
dc.date.issued2021-01-18-
dc.identifier.citationНавчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Гузар У. Є., Паска М. З. - Львів, 2021. - 8 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27896-
dc.description.abstractОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subjectнавчальна практика «Вступ до фаху»uk_UA
dc.subjectнавчальна програмаuk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleНавчальна практика «Вступ до фаху» : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань - 24 Cфера обслуговування, cпеціальність 241 Готельно-ресторанна справаuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Навчальна програма_практика_Вступ до фаху.pdf308.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.