Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27895
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, У. Є.-
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorHuzar, U. Ye.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2021-01-18T14:04:06Z-
dc.date.available2021-01-18T14:04:06Z-
dc.date.issued2021-01-18-
dc.identifier.citationВступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” / Гузар У. Є., Паска М. З. - Львів, 2021. - 18 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27895-
dc.description.abstractОсновною метою практичної підготовки студентів є систематизація і розширення теоретичних навиків самостійної роботи у розв’язанні конкретних економічних, організаційно-управлінських, господарських, комерційних, інвестиційних завдань, які входять в коло обов’язків фахівця сфери ресторанноготельного господарства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівuk_UA
dc.subject"Вступ до фаху"uk_UA
dc.subjectcпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.subjectнавчальна практикаuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.titleВступ до фаху : методичні рекомендації щодо проходження навчальної практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Програми практик

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МЕТОД рекоменд_Вступ до фаху_Гузар_Паска.pdf640.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.