Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27707
Title: | Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Паска, М. Paska, M. |
Keywords: | магістр сфера обслуговування готельно-ресторанна справа |
Issue Date: | 4-Jan-2021 |
Citation: | Паска М. Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа" / М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 391-393. |
Abstract: | Метою підготовки висококваліфікованих фахівців, які мають теоретичні знання, володіють сучасним економічним мисленням і прикладними навичками, необхідними для розв’язання складних завдань і проблем функціонування індустрії гостинності, а також проведення досліджень та здійснення інновацій в умова високої динаміки ринку. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27707 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S5_119_391-393 Паска.pdf | 560.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.