Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27707
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2021-01-04T13:44:20Z-
dc.date.available2021-01-04T13:44:20Z-
dc.date.issued2021-01-04-
dc.identifier.citationПаска М. Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа" / М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 391-393.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27707-
dc.description.abstractМетою підготовки висококваліфікованих фахівців, які мають теоретичні знання, володіють сучасним економічним мисленням і прикладними навичками, необхідними для розв’язання складних завдань і проблем функціонування індустрії гостинності, а також проведення досліджень та здійснення інновацій в умова високої динаміки ринку.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectмагістрuk_UA
dc.subjectсфера обслуговуванняuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.titleОсобливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S5_119_391-393 Паска.pdf560.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.