Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27707
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T13:44:20Z | - |
dc.date.available | 2021-01-04T13:44:20Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-04 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа" / М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 391-393. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27707 | - |
dc.description.abstract | Метою підготовки висококваліфікованих фахівців, які мають теоретичні знання, володіють сучасним економічним мисленням і прикладними навичками, необхідними для розв’язання складних завдань і проблем функціонування індустрії гостинності, а також проведення досліджень та здійснення інновацій в умова високої динаміки ринку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | магістр | uk_UA |
dc.subject | сфера обслуговування | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа" | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S5_119_391-393 Паска.pdf | 560.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.