Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27707
Title: Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа"
Authors: Паска, М.
Paska, M.
Keywords: магістр
сфера обслуговування
готельно-ресторанна справа
Issue Date: 4-Jan-2021
Citation: Паска М. Особливості підготовки фахівців для сфери обслуговування зі спеціальності "Готельно-ресторанна справа" / М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 391-393.
Abstract: Метою підготовки висококваліфікованих фахівців, які мають теоретичні знання, володіють сучасним економічним мисленням і прикладними навичками, необхідними для розв’язання складних завдань і проблем функціонування індустрії гостинності, а також проведення досліджень та здійснення інновацій в умова високої динаміки ринку.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27707
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S5_119_391-393 Паска.pdf560.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.