Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27705
Title: Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГ
Authors: Повшик, С.
Іжевська, О.
Povshyk, S.
Izhevska, O.
Keywords: харчові волокна
рослинний білок
шрот кунжуту
Issue Date: 4-Jan-2021
Citation: Повшик С. Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГ / С. Повшик, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 176-178.
Abstract: Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27705
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S2_055_176-178 Повшик Іжевська.pdf571.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.