Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27705
Title: | Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГ |
Authors: | Повшик, С. Іжевська, О. Povshyk, S. Izhevska, O. |
Keywords: | харчові волокна рослинний білок шрот кунжуту |
Issue Date: | 4-Jan-2021 |
Citation: | Повшик С. Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГ / С. Повшик, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 176-178. |
Abstract: | Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27705 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S2_055_176-178 Повшик Іжевська.pdf | 571.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.