Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27705
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Повшик, С. | - |
dc.contributor.author | Іжевська, О. | - |
dc.contributor.author | Povshyk, S. | - |
dc.contributor.author | Izhevska, O. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T13:22:20Z | - |
dc.date.available | 2021-01-04T13:22:20Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-04 | - |
dc.identifier.citation | Повшик С. Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГ / С. Повшик, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 176-178. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27705 | - |
dc.description.abstract | Метою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | харчові волокна | uk_UA |
dc.subject | рослинний білок | uk_UA |
dc.subject | шрот кунжуту | uk_UA |
dc.title | Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S2_055_176-178 Повшик Іжевська.pdf | 571.37 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.