Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27705
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПовшик, С.-
dc.contributor.authorІжевська, О.-
dc.contributor.authorPovshyk, S.-
dc.contributor.authorIzhevska, O.-
dc.date.accessioned2021-01-04T13:22:20Z-
dc.date.available2021-01-04T13:22:20Z-
dc.date.issued2021-01-04-
dc.identifier.citationПовшик С. Перспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГ / С. Повшик, О. Іжевська // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 176-178.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27705-
dc.description.abstractМетою наших досліджень було визначення впливу ШНК на якість булок та встановлення оптимального дозування для надання їм функціональних властивостей та забезпечення при цьому традиційної якості виробів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчові волокнаuk_UA
dc.subjectрослинний білокuk_UA
dc.subjectшрот кунжутуuk_UA
dc.titleПерспективні напрямки розширення асортименту булочних виробів з функціональними властивостями для ЗРГuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S2_055_176-178 Повшик Іжевська.pdf571.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.