Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27701
Title: Формат ресторану Dark kitchen: адаптація в умовах карантину
Authors: Маслійчук, О.
Masliichuk, O.
Keywords: ресторан
адаптація
dark kitchen
карантин
ресторанний бізнес
Issue Date: 4-Jan-2021
Citation: Маслійчук О. Формат ресторану Dark kitchen: адаптація в умовах карантину / О. Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 162-164.
Abstract: Метою дослідження є аналіз адаптації ресторанного господарства під час карантину через упровадження нового формату діяльності.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27701
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S2_050_162-164 Маслійчук.pdf576.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.