Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27701
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маслійчук, О. | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, O. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T12:55:42Z | - |
dc.date.available | 2021-01-04T12:55:42Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-04 | - |
dc.identifier.citation | Маслійчук О. Формат ресторану Dark kitchen: адаптація в умовах карантину / О. Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 162-164. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27701 | - |
dc.description.abstract | Метою дослідження є аналіз адаптації ресторанного господарства під час карантину через упровадження нового формату діяльності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | адаптація | uk_UA |
dc.subject | dark kitchen | uk_UA |
dc.subject | карантин | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Формат ресторану Dark kitchen: адаптація в умовах карантину | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S2_050_162-164 Маслійчук.pdf | 576.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.