Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27701
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаслійчук, О.-
dc.contributor.authorMasliichuk, O.-
dc.date.accessioned2021-01-04T12:55:42Z-
dc.date.available2021-01-04T12:55:42Z-
dc.date.issued2021-01-04-
dc.identifier.citationМаслійчук О. Формат ресторану Dark kitchen: адаптація в умовах карантину / О. Маслійчук // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнар. наук.-практ. конф. - Львів: ЛДУФК, 2020. - С. 162-164.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27701-
dc.description.abstractМетою дослідження є аналіз адаптації ресторанного господарства під час карантину через упровадження нового формату діяльності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectадаптаціяuk_UA
dc.subjectdark kitchenuk_UA
dc.subjectкарантинuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.titleФормат ресторану Dark kitchen: адаптація в умовах карантинуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S2_050_162-164 Маслійчук.pdf576.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.