Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27691
Title: Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань
Authors: Левчук, А.
Паска, М.
Levchuk, A.
Paska, M.
Keywords: здорове харчування
антиоксидант
гірська хвороба
акліматизація
Issue Date: 4-Jan-2021
Citation: Левчук А. Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань / А. Левчук, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : Міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С. 76-79.
Abstract: Мета роботи – упровадити у раціон харчування спортсменів, які займаються гірськолижними видами спорту та альпінізмом, комплексу антиоксидантів: вітаміну С, вітаміну Е та ліполієвої кислоти для акліматизації на висотах понад 2500 м над рівнем моря.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27691
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S1_023_76-79_ Левчук_Паска.pdf578.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.