Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27691
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛевчук, А.-
dc.contributor.authorПаска, М.-
dc.contributor.authorLevchuk, A.-
dc.contributor.authorPaska, M.-
dc.date.accessioned2021-01-04T11:23:32Z-
dc.date.available2021-01-04T11:23:32Z-
dc.date.issued2021-01-04-
dc.identifier.citationЛевчук А. Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань / А. Левчук, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : Міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С. 76-79.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27691-
dc.description.abstractМета роботи – упровадити у раціон харчування спортсменів, які займаються гірськолижними видами спорту та альпінізмом, комплексу антиоксидантів: вітаміну С, вітаміну Е та ліполієвої кислоти для акліматизації на висотах понад 2500 м над рівнем моря.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectздорове харчуванняuk_UA
dc.subjectантиоксидантuk_UA
dc.subjectгірська хворобаuk_UA
dc.subjectакліматизаціяuk_UA
dc.titleУпровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змаганьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S1_023_76-79_ Левчук_Паска.pdf578.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.