Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27691
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Левчук, А. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Levchuk, A. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T11:23:32Z | - |
dc.date.available | 2021-01-04T11:23:32Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-04 | - |
dc.identifier.citation | Левчук А. Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань / А. Левчук, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : Міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С. 76-79. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27691 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – упровадити у раціон харчування спортсменів, які займаються гірськолижними видами спорту та альпінізмом, комплексу антиоксидантів: вітаміну С, вітаміну Е та ліполієвої кислоти для акліматизації на висотах понад 2500 м над рівнем моря. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | здорове харчування | uk_UA |
dc.subject | антиоксидант | uk_UA |
dc.subject | гірська хвороба | uk_UA |
dc.subject | акліматизація | uk_UA |
dc.title | Упровадження концепції здорового харчування для учасників спортивних змагань | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S1_023_76-79_ Левчук_Паска.pdf | 578.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.