Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27689
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Куцмида, А. | - |
dc.contributor.author | Паска, М. | - |
dc.contributor.author | Kutsmyda, A. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-04T10:36:59Z | - |
dc.date.available | 2021-01-04T10:36:59Z | - |
dc.date.issued | 2021-01-04 | - |
dc.identifier.citation | Куцмида А. Основні чинники впливу приготування якісної здорової продукції у закладах ресторанного господарства / Куцмида А., Паска М. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнародна наук.-практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С. 72-75. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27689 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | розвиток | uk_UA |
dc.subject | HACCP | uk_UA |
dc.subject | бездротовий інтерфейс | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.title | Основні чинники впливу приготування якісної здорової продукції у закладах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S1_022_72-75_ Паска_ Куцмида.pdf | 581.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.