Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27689
Title: Основні чинники впливу приготування якісної здорової продукції у закладах ресторанного господарства
Authors: Куцмида, А.
Паска, М.
Kutsmyda, A.
Paska, M.
Keywords: розвиток
HACCP
бездротовий інтерфейс
конкурентоспроможність
Issue Date: 4-Jan-2021
Citation: Куцмида А. Основні чинники впливу приготування якісної здорової продукції у закладах ресторанного господарства / Куцмида А., Паска М. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнародна наук.-практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С. 72-75.
Abstract: Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27689
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S1_022_72-75_ Паска_ Куцмида.pdf581.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.