Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27689
Title: | Основні чинники впливу приготування якісної здорової продукції у закладах ресторанного господарства |
Authors: | Куцмида, А. Паска, М. Kutsmyda, A. Paska, M. |
Keywords: | розвиток HACCP бездротовий інтерфейс конкурентоспроможність |
Issue Date: | 4-Jan-2021 |
Citation: | Куцмида А. Основні чинники впливу приготування якісної здорової продукції у закладах ресторанного господарства / Куцмида А., Паска М. // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності: Міжнародна наук.-практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С. 72-75. |
Abstract: | Мета роботи – установити основні чинники впливу приготування якісної та здорової продукції у закладах ресторанного господарства. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27689 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S1_022_72-75_ Паска_ Куцмида.pdf | 581.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.