Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27687
Title: | Капінг як спосіб органолептичної оцінки обсмаженого кавового зерна |
Authors: | Карпова, М. Паска, М. Karpova, M. Paska, M. |
Keywords: | дегустатор кава капінг зерно |
Issue Date: | 4-Jan-2021 |
Citation: | Карпова М. Капінг як спосіб органолептичної оцінки обсмаженого кавового зерна / М. Карпова, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : Міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С. 55-57. |
Abstract: | Мета роботи - професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27687 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_S1_016_55-57 (1) Паска_Карпова.pdf | 561.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.