Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27687
Title: Капінг як спосіб органолептичної оцінки обсмаженого кавового зерна
Authors: Карпова, М.
Паска, М.
Karpova, M.
Paska, M.
Keywords: дегустатор
кава
капінг
зерно
Issue Date: 4-Jan-2021
Citation: Карпова М. Капінг як спосіб органолептичної оцінки обсмаженого кавового зерна / М. Карпова, М. Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : Міжнар. наук.- практ. конф. - Львів : ЛДУФК, 2020. - С. 55-57.
Abstract: Мета роботи - професійно продегустувати каву та провести органолептичне оцінювання обсмаженого кавового зерна.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27687
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_S1_016_55-57 (1) Паска_Карпова.pdf561.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.