Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27664
Title: | Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення |
Authors: | Паска, М. З. Радзімовська, О. В. Бурак, М. І. Paska, M. Z. Radzimovska, O. V. Burak, M. I. |
Keywords: | делікатесні продукти равлики технологія якість вихід |
Issue Date: | 22-Dec-2020 |
Citation: | Паска М. З. Розробка нових видів делікатесних продуктів спеціального призначення / М. З. Паска, О. В. Радзімовська, М. І. Бурак // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 5. - С. 150-155. |
Abstract: | На сучасному етапі в Україні формується нова перспективна галузь тваринництва, розвиток якої вже найближчими роками призведе до зростання експортних поставок равликів і продуктів їх переробки до країн Європи. Подібна ситуація впливатиме на формування культури споживання страв із равликів і в Україні, які згодом стануть такою ж звичною стравою для українців, як креветки чи мідії. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27664 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tom_26_#5_2 Наукові праці НУХТ_ Паска_Радзімовська_Бурак.pdf | 514.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.