Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27624
Title: | Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності |
Authors: | Паска, М. З. Paska, M. Z. |
Keywords: | м’ясо бугайці поліська м’ясна порода м’ясна продуктивність типи вищої нервової діяльності |
Issue Date: | 15-Dec-2020 |
Citation: | Паска М. З. Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності / Паска М. З. // Технологии пищевой и легкой промышленности. - 2015. - № 3/ 3(23). - С. 47-50. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27624 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tatrv_2015_3(3)__11_ Paska.pdf | 120.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.