Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27624
Title: Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності
Authors: Паска, М. З.
Paska, M. Z.
Keywords: м’ясо
бугайці
поліська м’ясна порода
м’ясна продуктивність
типи вищої нервової діяльності
Issue Date: 15-Dec-2020
Citation: Паска М. З. Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності / Паска М. З. // Технологии пищевой и легкой промышленности. - 2015. - № 3/ 3(23). - С. 47-50.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27624
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tatrv_2015_3(3)__11_ Paska.pdf120.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.