Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27624
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.date.accessioned2020-12-15T08:16:26Z-
dc.date.available2020-12-15T08:16:26Z-
dc.date.issued2020-12-15-
dc.identifier.citationПаска М. З. Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності / Паска М. З. // Технологии пищевой и легкой промышленности. - 2015. - № 3/ 3(23). - С. 47-50.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27624-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectбугайціuk_UA
dc.subjectполіська м’ясна породаuk_UA
dc.subjectм’ясна продуктивністьuk_UA
dc.subjectтипи вищої нервової діяльностіuk_UA
dc.titleДослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tatrv_2015_3(3)__11_ Paska.pdf120.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.