Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27624
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паска, М. З. | - |
dc.contributor.author | Paska, M. Z. | - |
dc.date.accessioned | 2020-12-15T08:16:26Z | - |
dc.date.available | 2020-12-15T08:16:26Z | - |
dc.date.issued | 2020-12-15 | - |
dc.identifier.citation | Паска М. З. Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності / Паска М. З. // Технологии пищевой и легкой промышленности. - 2015. - № 3/ 3(23). - С. 47-50. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27624 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | бугайці | uk_UA |
dc.subject | поліська м’ясна порода | uk_UA |
dc.subject | м’ясна продуктивність | uk_UA |
dc.subject | типи вищої нервової діяльності | uk_UA |
dc.title | Дослідження харчової цінності м'яса отриманого від бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tatrv_2015_3(3)__11_ Paska.pdf | 120.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.