Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27618
Title: Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання
Authors: Паска, М. З.
Маркович, І. І.
Paska, M. Z.
Markovych, I. I.
Keywords: сочевиця
борошно
ковбасні фарші
теплова обробка
Issue Date: 14-Dec-2020
Citation: Паска М. З. Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання / Паска М. З., Маркович І. І. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім С. З. Ґжицького. - 2016. - Т. 18. - № 1(65), ч. 4. - С. 107-114.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27618
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2016_18_1(4)__21_Паска_Маркович.pdf297 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.