Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27618
Title: | Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання |
Authors: | Паска, М. З. Маркович, І. І. Paska, M. Z. Markovych, I. I. |
Keywords: | сочевиця борошно ковбасні фарші теплова обробка |
Issue Date: | 14-Dec-2020 |
Citation: | Паска М. З. Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання / Паска М. З., Маркович І. І. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім С. З. Ґжицького. - 2016. - Т. 18. - № 1(65), ч. 4. - С. 107-114. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27618 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
nvlnu_2016_18_1(4)__21_Паска_Маркович.pdf | 297 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.