Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27618
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, М. З.-
dc.contributor.authorМаркович, І. І.-
dc.contributor.authorPaska, M. Z.-
dc.contributor.authorMarkovych, I. I.-
dc.date.accessioned2020-12-14T13:36:37Z-
dc.date.available2020-12-14T13:36:37Z-
dc.date.issued2020-12-14-
dc.identifier.citationПаска М. З. Використання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отримання / Паска М. З., Маркович І. І. // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім С. З. Ґжицького. - 2016. - Т. 18. - № 1(65), ч. 4. - С. 107-114.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27618-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectсочевицяuk_UA
dc.subjectборошноuk_UA
dc.subjectковбасні фаршіuk_UA
dc.subjectтеплова обробкаuk_UA
dc.titleВикористання борошна сочевиці при виробництві ковбасних виробів та технологія його отриманняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
nvlnu_2016_18_1(4)__21_Паска_Маркович.pdf297 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.